Om Optimentum

 Optimentum er en sammenskrivning af ”optimere”, dvs forbedre, og ”momentum”, dvs fremdrift.

Virksomheden drives af mig, Birgit Bæk Thomsen, og jeg forbedrer mine kunders bundlinje og skalerbarhed gennem driftsoptimering  og forretningsudvikling.

Optimentum favner både de strategiske, taktiske og de operationelle aspekter af din virksomhed, og tilsikrer derved forankring og sammenhængskraft af nye tiltag på alle niveauer af organisationen.

‘Hands-on’ eksekvering ligger dybt i min DNA. Jeg er meget bevidst om, at handling er langt vigtigere end buzzwords og uendelige powerpoints. Og jeg gør aldrig tingene mere komplicerede, end de behøver at være.

Min uddannelsesmæssige baggrund:

  • HD fag indenfor logistik og markedsføring fra Århus og Syddansk Universitet
  • Executive Management indenfor Lederskab, Strategi og Innovation fra Insead, Paris
  • ICI certificeret Coach
  • Certificeret Vinderstrategi-Guide
  • Certificeret i E-stimate profiltest værktøjer

På CV´et står blandt andet 20+ års erfaring med drift og ledelse. Blandt andet som people manager med 70 til 100 medarbejdere under mig – med et spænd fra den timelønnede over det unge ledertalent til den erfarne specialist og mellemleder – som Group Director SCM hos Dinex og Vice President SCM hos Nissens. Jeg har arbejdet med strategi i 10+ år i både vækst og krise tid, og jeg ved derfor af erfaring, at en målrettet og forankret strategi maksimerer enhver virksomheds mulighed – uanset størrelse – for langsigtet succes. 

I 2017 blev jeg rated blandt top15 Supply Chain Executives i Danmark, og jeg har en del driftsresultater med i bagagen, bl. a sparede vi i én virksomhed 4% på et trecifret millionindkøb flere år i træk, og i en anden virksomhed løftede vi leveringsevnen fra 84% til 97% på under 1 år. 

Herudover har jeg arbejdet en årrække som logistikkonsulent og medlem af logistikledelsen hos Velux.

Fra direktionsgangen er jeg vant til at overskue hele virksomheden fra oven og forholde mig til alle interessenter. Strategi og organisation er for mig hovedessensen i at skabe en stærk virksomhed. Samtidig har jeg erfaring med at optimere processer og drift, hvor jeg leverer overbevisende resultater, fordi jeg har indgående kendskab til både dybden og bredden af virksomhedsledelse, især i produktions og handels virksomheder.

Du er velkommen til at læse hele mit CV på LinkedIn.

Skal vi tage en kop kaffe?

Så ring gerne til mig på 29 38 30 23, eller send en mail. Så finder vi et tidspunkt, hvor jeg kommer ud til dig, og vi finder ud af, om vi er et godt match.

KONTAKT MIG

Lad os tage en indledende snak omkring jeres nuværende situation, så vender jeg tilbage med oplæg og konkret vurdering af opgaven.

6 + 15 =