Om Optimentum

Optimentum er en sammenskrivning af ”optimere”, dvs forbedre, og ”momentum”, dvs fremdrift.

Virksomheden drives af Birgit Bæk Thomsen.

Optimentum favner både de strategiske, taktiske og de operationelle aspekter af Jeres virksomhed, og tilsikrer derved forankring og sammenhængskraft af nye tiltag på alle niveauer af organisationen.

‘Hands-on’ eksekvering ligger dybt i Birgit’s DNA. Hun er meget bevidst om, at handling er langt vigtigere end buzzwords og uendelige powerpoints. Og hun gør aldrig tingene mere komplicerede, end de behøver at være.

Birgit’s uddannelsesmæssige baggrund:

  • HD fag indenfor logistik og markedsføring fra Århus og Syddansk Universitet
  • Executive Management indenfor Lederskab, Strategi og Innovation fra Insead, Paris
  • Board Assure certificeret
  • ICI certificeret Coach
  • Certificeret Vinderstrategi-Guide
  • Certificeret i E-stimate profiltest værktøjer

På CV´et står blandt andet 20+ års erfaring med drift og ledelse. Blandt andet som people manager med 70 til 100 medarbejdere som Vice President Global Supply Chain hos Nissens – med et spænd fra den timelønnede over det unge ledertalent til den erfarne specialist og mellemleder.

I 2017 blev Birgit rated blandt top15 Supply Chain Executives i Danmark. 

Birgit har arbejdet med strategi i 10+ år i både vækst og krise faser, og ved derfor af erfaring, at en målrettet og forankret strategi maksimerer enhver virksomheds mulighed – uanset størrelse – for langsigtet succes. 

Fra direktionsgangen er Birgit vant til at overskue hele virksomheden fra oven og forholde sig til alle interessenter. Strategi og organisation er ifølge Birgit hovedessensen i at skabe en stærk virksomhed. Samtidig har Birgit erfaring med at optimere processer og drift, hvor hun leverer overbevisende resultater, fordi hun har et indgående kendskab til både dybden og bredden af virksomhedsledelse, især i produktions og handels virksomheder.

Du er velkommen til at læse Birgit’s CV på LinkedIn.

Skal vi tage en kop kaffe?

Så ring gerne til mig på 29 38 30 23, eller send en mail. Så finder vi et tidspunkt, hvor jeg kommer ud til dig, og vi finder ud af, om vi er et godt match.

KONTAKT MIG

Lad os tage en indledende snak omkring jeres nuværende situation, så vender jeg tilbage med oplæg og konkret vurdering af opgaven.

15 + 8 =