Samarbejdspartnere

Zillion

ZILLION Consulting Group er vores samarbejdspartner inden for End-to-End Supply Chain, Operations, Turnaround, Digitalisering og Industri 4.0. ZILLION er et hastigt voksende dansk konsulenthus med nogle af de absolut stærkeste og mest erfarne eksperter. 
Optimentum indgår bl.a i ZILLION’s projekter indenfor supply chain strategi, sourcing/procurement, S&OP og distribution, og sammen står vi stærkt med totalløsninger til kunderne. 

Læs mere på: www.ZCG.dk

ASNET Board:

ASNET er Danmarks førende bestyrelsesnetværk, som arbejder med at skabe professionelle bestyrelser hos primært SMV’er i Danmark. Birgit Bæk Thomsen er partner hos Asnet, og indgår desuden i ambassadør gruppen. Asnet medvirker til, at kvaliteten af bestyrelsesarbejdet i virksomhederne øges til gavn for aktionærer, ledelse, medarbejdere og samfund.

Læs mere på: www.asnet.dk

E-stimate

E-Stimate har base i Danmark med partnere i hele Norden, Europa, Kina, Australien og USA – og har certificeret mere end 700 konsulenter verden over. E-stimate udvikler og leverer  professionelle analyser (personprofiler, personlighedstest, IQ-test, teamprofiler og kulturanalyser). Koncepterne er særligt kendetegnet ved, at de er velfunderede og dybdegående, men samtidig lette at forstå og anvende i praksis. E-stimate har været testvinder 3-år i træk i Danmark, og Birgit Bæk Thomsen er certificeret konsulent.

Læs mere på: www.e-stimate.dk

Perito Consulting Group

Perito leverer premium løsninger til S&OP/IBP processen, både som software og som service. Virksomheden har siden 2010 forbedret en lang række virksomheders forecast nøjagtighed, leveringsevne og ikke mindst lagerstyring med sine unikke løsninger. Birgit Bæk Thomsen og Perito har et tæt strategisk samarbejde.

Læs mere på: www.perito-consulting.com