TESTIMONIALS

Mikkel Krogslund Andersen, CEO Nissens

’Birgit er garant for at løse komplekse problemstillinger på hurtig og praktisk vis. Min egen oplevelse er, at intet problem er for småt eller for stort til, at Birgit kaster sig ud i det med en vedholdenhed og metodik, der skaber målbare resultater på bundlinien.

Det ligger dybt i Birgit’s DNA, konstant at jagte forbedringer, og hvis der er optimerings- eller udviklingspotentiale, ja så finder hun det og indfrier det.

Hun er bundloyal overfor at levere det aftalte resultat til tiden. Det gør hun via en solid ’hands-on’ værktøjskasse, et højt energiniveau og ikke mindst ledelse der engagerer.

Birgit favner udover driftsoptimering på supply chain, et stærkt blik for forretningshelheden og mennesket. Hendes måde at udfordre på er konstruktiv og værdiskabende, og så er hun meget autentisk i sin måde at agere på.’

Torben Dinesen, Ejer og CEO Dinex:

Jeg kender Birgit som et professionelt og resultatorienteret menneske, der tænker strategisk og eksekverer operationelt.

Hun har et godt blik for at spille andre mennesker gode, og hun har hos Dinex leveret en historisk høj leveringsevne samt et stærkt fundament indenfor både organisation, processer og styringskoncepter.

Det betyder meget for os, at vi skaber gode kundeløsninger, men også har det godt og sjovt sammen –  det mestrer Birgit.

Jens Winther, CEO og ejerleder, STB Byg A/S:

‘Vi har brugt Optimentum som facilitator og ekstern sparringspartner på vores nye 2023 strategiplan, som i høj grad tager afsæt i et ’udefra og ind’ perspektiv, bl.a. via kundeinterviews og en faktuel markedsanalyse. Det har skabt en innovativ proces, og resultatet er klare målepunkter på vores Must-Win-Battles.

Optimentum har bragt os struktureret igennem processen uden spild af tid og ressourcer, selvom perioden var med Covid 19 begrænsninger.

Vi har oplevet Birgit Bæk Thomsen fra Optimentum som effektiv, resultatorienteret, udfordrende og ikke mindst god til mennesker, jeg kan klart anbefale et samarbejde med Birgit/Optimentum på forretningsstrategi udvikling.’

Gitte Bjørg, Ejer og CEO PeoplePartner

Jeg kender Birgit som leder gennem 15 år, hvor jeg on/off har fungeret som konsulent og sparringspartner på forskellige opgaver med tilknytning til Birgit som leder. Birgit er en seriøs og kompetent person med en direkte og ligefrem kommunikation. Strategisk fokus, målrettethed og energi er kendetegnende for et samarbejde med Birgit ligesom en nysgerrig og professionel tilgang er det. Jeg kan klart anbefale et samarbejde med Birgit.

Erik Lundtoft, Bestyrelsesformand:

Birgit er som person meget fokuseret, struktureret og ambitiøs. Vi arbejdede tæt sammen på opbygningen af et nyt Kina koncept med henblik på at opnå forbedret produktkvalitet, øget likviditet, reducerede transportomkostninger og optimeret logistik.

Implementeringen af konceptet var en stor succes, hvor Birgit med stærk commitment viste vejen.

Jeg kan varmt anbefale Birgit som sparringspartner.

SKAL VI SAMARBEJDE SOM DE NÆSTE? 

Ring gerne til mig på 29 38 30 23, eller send en besked nedenfor, så finder vi et tidspunkt, der passer os begge, at jeg kigger forbi.

15 + 8 =